010 - 798 23 65

Vloerenspecialist nodig in Vlaardingen?

Vloer leggen in Vlaardingen

Droomt u al jaren van een nieuwe vloer of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u een nieuwe houten vloer laten leggen? Ga dan eens in gesprek met de vloerspecialisten van De vakman. Wij kunnen u alles vertellen over de voor- en nadelen van alle soorten houten vloeren. Heeft u een vloer gekozen? Dan leggen wij uw vloer in het gewenste patroon. Het enige dat u na afloop hoeft te doen is genieten van uw prachtige nieuwe vloer.

Houten vloer leggen

Hout krimpt en zet uit onder invloed van luchtvochtigheid en temperatuur. Bij een lage luchtvochtigheid zullen de planken iets krimpen en bij hogere luchtvochtigheid uitzetten. Hier moet dus rekening mee gehouden worden bij het leggen van de vloer. Vloeren kunnen zwevend, gelijmd of gespijkerd/geschroefd worden. Elke methode heeft zijn voordelen en nadelen. Wanneer de planken los gelegd worden, dan is de werking van het hout, indien temperatuur of luchtvochtigheid verandert, zichtbaar. Daarnaast geeft het lopen op een zwevende vloer meer geluid. Deze effecten zijn minder wanneer de vloer vastgelegd wordt. Een vastgelegde vloer is daarentegen wel lastig te demonteren en mee te nemen naar een nieuwe woning. Informeer altijd over de beste methode voor uw vloer of laat het parket leggen over aan een vloerspecialist. Bij ons bedrijf kunt u terecht voor de volgende vloeren:

 • houten planken
 • parket
 • laminaat
 • kurk

Vloer vervangen?

Zodra u een keuze gemaakt heeft plannen wij een afspraak voor het leggen van uw vloer met u in. Wij vinden het van belang dat u zo min mogelijk overlast ondervindt van onze werkzaamheden. Daarom worden er vooraf goede afspraken gemaakt en zorgen wij er tijdens het leggen van uw vloer voor dat uw dagelijkse leven gewoon door kan gaan. Binnen de kortste keren ligt uw nieuwe vloer in uw woning en kunt u alle meubels weer een plekje geven.

Wilt u ook een nieuwe vloer laten leggen in Vlaardingen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

 • Expert in houten vloeren
 • Flexibele instelling
 • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 23 65.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Houten vloeren leggen
 • Laminaat leggen
 • Vloeronderhoud
 • Vloerrenovatie
 • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging