0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Vlaardingen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Vlaardingen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Vlaardingen

Vloer onderhoud in Vlaardingen

Heeft u een groot gezin en wordt uw vloer intensief gebruikt? Regelmatig onderhoud aan uw laminaat of houten vloer zal de levensduur van uw vloer enorm verlengen. Klein onderhoud, zoals het schoonmaken van uw vloer is vanzelfsprekend. Groter onderhoud zoals het intensief reinigen, oliën en lakken van de vloer is minder vaak nodig, maar zeker niet minder belangrijk. De frequentie van het vloer onderhoud is wel afhankelijk van het type vloer en de afwerking. Vooral een nieuwe geoliede vloer heeft in het begin bijvoorbeeld nog wat vaker onderhoud nodig. Ook zachter hout dat gevoeliger is voor schade zou vaker onderhouden moeten worden. De keuze is echter natuurlijk aan u. Een beschadigde of versleten vloer kan ook mooi zijn. Vloeronderhoud kan, afhankelijk van uw wensen, dus uit verschillende werkzaamheden bestaan.

Vloer lakken

Lak zorgt voor een mooi glanzend of juist mat effect. Hoewel de lak juist ook als bescherming van de vloer dient, kunnen er toch na een tijdje krassen en andere beschadigingen in de laklaag ontstaan. Ook kan uw glanzende vloer dof worden. De vloer kan licht geschuurd worden en vervolgens met een nieuwe laklaag afgewerkt worden. Er zijn ook speciale middelen voor gelakte vloeren die de krassen herstellen en uw vloer weer een mooie glans geven. Laat een vloerspecialist van ons bedrijf uw vloer onderhouden. Wilt u uw onbehandelde vloer lakken? Ook dat doen wij voor u.

Vloer oliën

Olie zorgt ervoor dat de poriën van het hout worden afgesloten en beschermd het hout tegen vloeistoffen en vuil. Het voordeel van een geoliede vloer is dat de olie plaatselijk bijgewerkt kan worden. Vertoont een specifieke plek op uw vloer slijtage of verkleuringen? U hoeft dan niet de hele kamer leeg te halen.

Hulp bij onderhoud houten vloer

Heeft uw vloer in Vlaardingen ook een onderhoudsbeurt nodig? Of wilt u weten of u een expert voor parket onderhoud nodig heeft? Wij staan voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Vlaardingen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606