010 - 798 23 65

Vloerenspecialist nodig in Vlaardingen?

Vloer onderhoud in Vlaardingen

Heeft u een groot gezin en wordt uw vloer intensief gebruikt? Regelmatig onderhoud aan uw laminaat of houten vloer zal de levensduur van uw vloer enorm verlengen. Klein onderhoud, zoals het schoonmaken van uw vloer is vanzelfsprekend. Groter onderhoud zoals het intensief reinigen, oliën en lakken van de vloer is minder vaak nodig, maar zeker niet minder belangrijk. De frequentie van het vloer onderhoud is wel afhankelijk van het type vloer en de afwerking. Vooral een nieuwe geoliede vloer heeft in het begin bijvoorbeeld nog wat vaker onderhoud nodig. Ook zachter hout dat gevoeliger is voor schade zou vaker onderhouden moeten worden. De keuze is echter natuurlijk aan u. Een beschadigde of versleten vloer kan ook mooi zijn. Vloeronderhoud kan, afhankelijk van uw wensen, dus uit verschillende werkzaamheden bestaan.

Vloer lakken

Lak zorgt voor een mooi glanzend of juist mat effect. Hoewel de lak juist ook als bescherming van de vloer dient, kunnen er toch na een tijdje krassen en andere beschadigingen in de laklaag ontstaan. Ook kan uw glanzende vloer dof worden. De vloer kan licht geschuurd worden en vervolgens met een nieuwe laklaag afgewerkt worden. Er zijn ook speciale middelen voor gelakte vloeren die de krassen herstellen en uw vloer weer een mooie glans geven. Laat een vloerspecialist van ons bedrijf uw vloer onderhouden. Wilt u uw onbehandelde vloer lakken? Ook dat doen wij voor u.

Vloer oliën

Olie zorgt ervoor dat de poriën van het hout worden afgesloten en beschermd het hout tegen vloeistoffen en vuil. Het voordeel van een geoliede vloer is dat de olie plaatselijk bijgewerkt kan worden. Vertoont een specifieke plek op uw vloer slijtage of verkleuringen? U hoeft dan niet de hele kamer leeg te halen.

Hulp bij onderhoud houten vloer

Heeft uw vloer in Vlaardingen ook een onderhoudsbeurt nodig? Of wilt u weten of u een expert voor parket onderhoud nodig heeft? Wij staan voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 23 65.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging