085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Vlaardingen?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Vlaardingen

Vloer schuren Vlaardingen

Elke houten vloer slijt automatisch door intensief gebruik. Er kunnen krassen, vlekken of kleurverschillen ontstaan. Met een schuurmachine kan er een zeer klein laagje hout van de plank afgeschuurd worden. De verse onbeschadigde laag kan vervolgens weer op de gewenste manier afgewerkt worden. Wel moet u er rekening mee houden dat niet elke vloer geschikt is om te schuren. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw vloer te beoordelen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er door middel van professioneel schuren weer als nieuw uitziet. Hieronder ziet u een voorbeeld van een vloer die volledig geschuurd en afgewerkt is.

vloer schuren gerenoveerde vloer

Werkwijze houten vloer schuren

Hoeveel er van het hout afgeschuurd wordt is afhankelijk van de diepte van de beschadigingen. Daarnaast is het afhankelijk van de gewenste afwerking van het hout na het schuren. Wilt u uw gelakte vloer na het schuren oliën of uw geoliede vloer lakken? Dit kan, maar dan moeten er geen resten olie of lak in het hout aanwezig zijn. Meestal wordt er niet meer dan 1 mm van het hout afgeschuurd, maar dit kan dus verschillen. Doordat er maar een klein laagje van het hout wordt afgeschuurd, gaan houten vloeren erg lang mee. Lamelparket heeft een houten toplaag van 4 mm en kan dus drie tot vier keer geschuurd worden. Een massief houten vloer kan meerdere malen geschuurd worden en heeft dus een zeer lange levensduur.

Hulp bij schuren houten vloer

Een houten vloer is erg waardevol. Het schuren van de houten vloer moet zeer secuur gebeuren. Door onzorgvuldig schuren kan onherstelbare schade aan uw vloer ontstaan. Onze vakmannen hebben veel ervaring met het schuren van vloeren. Laat deze klus daarom aan ons over. Wij kunnen ook uw vloer schuren en lakken of uw vloer schuren en oliën. Wilt u uw parket schuren, maar ziet u het toch niet helemaal zitten om het zelf te doen? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of bel voor een afspraak naar 085 - 106 1600. Wij staan voor u klaar in de gehele regio Vlaardingen!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606