0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Vlaardingen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Vlaardingen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Vlaardingen

Vloer schuren Vlaardingen

Elke houten vloer slijt automatisch door intensief gebruik. Er kunnen krassen, vlekken of kleurverschillen ontstaan. Met een schuurmachine kan er een zeer klein laagje hout van de plank afgeschuurd worden. De verse onbeschadigde laag kan vervolgens weer op de gewenste manier afgewerkt worden. Wel moet u er rekening mee houden dat niet elke vloer geschikt is om te schuren. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw vloer te beoordelen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er door middel van professioneel schuren weer als nieuw uitziet. Hieronder ziet u een voorbeeld van een vloer die volledig geschuurd en afgewerkt is.

vloer schuren gerenoveerde vloer

Werkwijze houten vloer schuren

Hoeveel er van het hout afgeschuurd wordt is afhankelijk van de diepte van de beschadigingen. Daarnaast is het afhankelijk van de gewenste afwerking van het hout na het schuren. Wilt u uw gelakte vloer na het schuren oliën of uw geoliede vloer lakken? Dit kan, maar dan moeten er geen resten olie of lak in het hout aanwezig zijn. Meestal wordt er niet meer dan 1 mm van het hout afgeschuurd, maar dit kan dus verschillen. Doordat er maar een klein laagje van het hout wordt afgeschuurd, gaan houten vloeren erg lang mee. Lamelparket heeft een houten toplaag van 4 mm en kan dus drie tot vier keer geschuurd worden. Een massief houten vloer kan meerdere malen geschuurd worden en heeft dus een zeer lange levensduur.

Hulp bij schuren houten vloer

Een houten vloer is erg waardevol. Het schuren van de houten vloer moet zeer secuur gebeuren. Door onzorgvuldig schuren kan onherstelbare schade aan uw vloer ontstaan. Onze vakmannen hebben veel ervaring met het schuren van vloeren. Laat deze klus daarom aan ons over. Wij kunnen ook uw vloer schuren en lakken of uw vloer schuren en oliën. Wilt u uw parket schuren, maar ziet u het toch niet helemaal zitten om het zelf te doen? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of bel voor een afspraak naar 0800 255 3733. Wij staan voor u klaar in de gehele regio Vlaardingen!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Vlaardingen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606