010 - 798 23 65

Vloerenspecialist nodig in Vlaardingen?

Vloer schuren Vlaardingen

Elke houten vloer slijt automatisch door intensief gebruik. Er kunnen krassen, vlekken of kleurverschillen ontstaan. Met een schuurmachine kan er een zeer klein laagje hout van de plank afgeschuurd worden. De verse onbeschadigde laag kan vervolgens weer op de gewenste manier afgewerkt worden. Wel moet u er rekening mee houden dat niet elke vloer geschikt is om te schuren. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw vloer te beoordelen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er door middel van professioneel schuren weer als nieuw uitziet. Hieronder ziet u een voorbeeld van een vloer die volledig geschuurd en afgewerkt is.

vloer schuren gerenoveerde vloer

Werkwijze houten vloer schuren

Hoeveel er van het hout afgeschuurd wordt is afhankelijk van de diepte van de beschadigingen. Daarnaast is het afhankelijk van de gewenste afwerking van het hout na het schuren. Wilt u uw gelakte vloer na het schuren oliën of uw geoliede vloer lakken? Dit kan, maar dan moeten er geen resten olie of lak in het hout aanwezig zijn. Meestal wordt er niet meer dan 1 mm van het hout afgeschuurd, maar dit kan dus verschillen. Doordat er maar een klein laagje van het hout wordt afgeschuurd, gaan houten vloeren erg lang mee. Lamelparket heeft een houten toplaag van 4 mm en kan dus drie tot vier keer geschuurd worden. Een massief houten vloer kan meerdere malen geschuurd worden en heeft dus een zeer lange levensduur.

Hulp bij schuren houten vloer

Een houten vloer is erg waardevol. Het schuren van de houten vloer moet zeer secuur gebeuren. Door onzorgvuldig schuren kan onherstelbare schade aan uw vloer ontstaan. Onze vakmannen hebben veel ervaring met het schuren van vloeren. Laat deze klus daarom aan ons over. Wij kunnen ook uw vloer schuren en lakken of uw vloer schuren en oliën. Wilt u uw parket schuren, maar ziet u het toch niet helemaal zitten om het zelf te doen? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of bel voor een afspraak naar 010 - 798 23 65. Wij staan voor u klaar in de gehele regio Vlaardingen!

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 23 65.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging