010 - 798 23 65

Vloerenspecialist nodig in Vlaardingen?

Vloer renovatie in Vlaardingen

Alle vloeren krijgen bij gebruik te maken met slijtage. Door vuil of steentjes ontstaan er krassen op uw vloer. Daarnaast kan uw vloer verkleuren door licht. Ziet u slijtage plekken op uw vloer? Een houten vloer hoeft bijna nooit vervangen te worden; vaak volstaat vloer renovatie. Een houten vloer renoveren of parket renoveren is voordeliger dan het vervangen van uw vloer. Wilt u uw vloer herstellen en er weer als nieuw uit laten zien? Door de juiste vloer renovatie heeft u binnen de kortste keren een nieuwe vloer.

versleten vloer gerenoveerde vloer

Renovatie vloer: onze werkzaamheden

Wij kunnen voor u in Vlaardingen uw vloer vernieuwen op verschillende manieren. Elke vloer is namelijk anders en vraagt een andere aanpak. Bij het vloer opknappen houden we dan ook altijd rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Afhankelijk van de staat van uw vloer, kunnen we uw houten vloer voor u schuren. Zijn er ernstige beschadigingen? Dan vervangen we een deel van uw vloer. Misschien twijfelt u over het vervangen van een deel van uw vloer. U wilt niet dat het ene deel er anders uitziet dan het andere deel. Na onze renovatie ziet u hier echter niets meer van.

Wilt u meer weten over hoe houten vloer renovatie in zijn werk gaat? Kies voor De vakman. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een vloerrenovatie. Bel ons of vraag onze offerte gratis aan. Wij staan voor u klaar!

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 23 65.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging